Dulić: Bez velikih promena u vladi

Oliver Dulić izjavio je u Ćupriji da je "uveren" da posle izbora neće doći do velikih promena u Vladi Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 10.01.2012.

18:35

Default images

"Uveren sam da i posle izbora neće biti, neće doći, do značajnih promena kada je u pitanju sastav Vlade", rekao je Dulić u razgovoru s rukovodstvom Skupštine opštine Ćuprija, s predsednikom opštine Borivojem Kalabom na čelu.

To će omogućiti da i dalje pomažemo građevinskoj industriji, za koju, nažalost, ove godine neće važiti program pomoći u uslovima ekonomske krize, dodao je Dulić.

On je najavio dva nova projekta Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja: projekat energetske efikasnosti i zaštite otpadnih voda.

Za projekat životne sredine namenjeno je 1,5 milijardi dinara, od kojih 500 miliona za javne objekte: bolnice, škole, a odnosi se na izolaciju zidova, zamenu vrata i prozora, objasnio je Dulić i dodao da će ovim poduhvatom zgrade dobiti novu boju i biće lepše.

Konkurs za ova sredstva biće objavljen u februaru, dodao je Dulić.

Dulić je ocenio da je zaštita otpadnih voda "ozbiljan problem Srbije" koji se mora hitno rešavati, a u perspektivi je i proširenje kanalizacione mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: