"Skupština da radi do izbora"

Šefica poslaničke grupe "Za Evropsku Srbiju" Nada Kolundžija izjavila je da nema razloga da skupština Srbije ne radi sve dok se ne raspišu izbori.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2011.

21:51

Default images

Ona je najavila da bi u januaru i februaru parlament trebalo da razmatra zakone koje će vlada da uputi u proceduru.

"Očekujem da se u narednoj godini Srbija približi cilju, odnosno da postane bliža porodici evropskih naroda, i to ne samo formalno", kazala je Kolundžija novinarima po završetku skupštinskog zasedanja.

Ona je navela da na predstojećim izborima očekuje "pobedu stranaka koje su obezbedile stabilnost zemlje", ocenivši da će najavljeni novi talas ekonomske krize manje pogodi građane Srbije.

Kolundžija je večeras posle usvajanja budžeta u skupštini rekla da je vlada pokazala da je sposobna da ostvari stabilnost zemlje.
Kolundžija je ocenila da je vlada, koja je opstala četiri godine, pokazala da je sposobna da ostvari stabilnost zemlje i dodala da "Srbija postaje društvo sa mnogo većim stepenom stabilnosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: