U pljački ubili vlasnicu zlatare

Dve nepoznate osobe pucale su u ponedeljak uveče u radnicu zlatare u Obrenovcu, koja je ubrzo preminula usled zadobijenih povreda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.12.2011.

19:44

Default images

Dve maskirane osobe ušle su u zlataru u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu oko 18.15 sati i ispalili metak u radnicu, a još nije poznato šta su zaplenili i odneli sa sobom, naveli su u MUP-u.

Vlastimir Vulikić, zamenik načelnika za krvne delikte Policijske uprave za Grad Beograd, za B92 kaže da su osumnjičeni u bekstvu.

„Prilikom izvršenja krivičnog dela razbojništva lišena je života vlasnica radnje, tako što je jedan od izvršioca krivičnog dela, kad je ona počela da pruža otpor da preda zlatni nakit, pucao i na žalost, povrede su bile smrtonosne,“ rekao je Vulikić.

Beogradska štampa piše da je ubijena supruga vlasnika zlatare "Pajić" u Obrenovcu. Prema rečima očevidaca iz okolnih lokala razbojnici su shvativši šta su uradili, izleteli iz zlatare sa plenom u rukama i sa fantomkama na glavam. Navode i da su imali pomagača koji ih je u blizini čekao u automobilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: