Uhapšeni zbog krađe u Knezu

Policija je uhapsila dvoje od troje osumnjičenih za krađu 76 satova vrednih 430.000 evra iz prodavnice "Identiko" u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

Izvor: B92

Petak, 23.12.2011.

17:04

Default images

Uhapšeni su Aleksandar N. i Miomir I.

"Sumnja se da su krivično delo izvršili tako što su 12. decembra, u ranim jutarnjim satima, maskirani kapama 'fantomkama' i motociklističkom kacigom, došli do prodavnice automobilom Aleksandra N, sajlom vezali rolo-zaštitnu rešetku na ulaznim vratima za donji deo vozila, a potom je iščupali i razvalili", naveo je MUP.

Pošto su razbili staklena ulazna vrata ušli su u prodavnicu iz koje su ukrali 76 skupocenih satova "brajtling", "mon blan", "panerai", "omega"...

Posle pljačke su na automobil stavili tablu udruženja "Naksi taksi", a Aleksandar N. je automobil odvezao i sakrio u iznajmljenu garažu u naselju Bežanijska kosa.

"Policija je u vozilu pronašla sajlu, taksi tablu i rukavice koje su osumnjičeni koristili za izvršenje krivičnog dela, a u stanu Momira I. i dva pištolja, tri ručne bombe i veću količinu municije. Momir I. se sumnjiči i za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija", navela je policija.

Osumnjičeni su od ranije poznati policiji zbog izvršenja više krivičnih dela u Srbiji i inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: