Nikolić: Veselinović pomagao Srbima

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da je potrebno dosta dokaza da se opravda hapšenje Zvonka Veselinovića. Euleks bez komentara na hapšenje.

Izvor: B92

Sreda, 21.12.2011.

11:20

Default images

"Pretpostavljam da ovo (hapšenje) nije početak ukidanja srpskih institucija. Zaista treba dosta dokaza da se opravda hapšenje čoveka koji je pomogao Srbima da izdrže ova tri najteža meseca", rekao je Nikolić novinarima pošto je dao izjavu u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Nikolić je rekao da čeka da vidi za šta se Veselinović optužuje i šta mu se stavlja na teret.

"Nikada nijednog kriminalca nećemo da zaštitimo, ali mi se čini veoma indikativnim zašto Veselinovića hapse baš sada", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da je i ranije govorio da ne vredi u javnosti optuživati Veselinovića da je kriminalac, nego da bi to trebalo da urade organi za to zaduženi.

Predsednik SNS-a je u Prekršajnom sudu dao izjavu povodom prijave koju je protiv njega podnela komunalna policija Gradske uprave Šapca zbog leplenja plakata u aprilu.

Kraljevačka policija je uhapsila braću Zvonka Veselinovića (31) i Žarka Veselinovića (26) iz Zvečana i odredila im zadržavanje do 48 sati.

Euleks bez komentara

Portparolka Euleksa Irina Gudeljević izjavila je da u Euleksu nemaju komentar na hapšenje braće Veselinović.

Na pitanje da li Euleks vodi istragu protiv Zvonka i Žarka Veselinovića, Gudeljevićeva je rekla da Euleks ne komentariše istrage koje su eventualno u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: