U Liježu ranjeno troje iz Uroševca

Troje ljudi iz Uroševca lakše je ranjeno u jučerašnjem napadu na građane u Liježu, rekli su agenciji Beta izvori u zdravstvenim službama u Liježu.

Izvor: B92

Sreda, 14.12.2011.

17:17

Default images

Ranjeni su Kurtiš Sejmur, njegova supruga Fata i njihova trogodišnja kćerka Špresa, naveli su izvori.

To troje tvrdi da su državljani Srbije, ali to ne mogu da potvrde dokumentima.

Kurtiš Sejmur je već izašao iz zdravstvenog centra, a Fata Kurtiš i Špresa Kurtiš su zadržane na lečenju, ali nisu teže povređene.

U zasad neobjašnjenom napadu 32-godišnjeg Nordina Amranija ručnim bombama i vatrom automatske puške "kalašnjikov", na trgu Sen Lamber je poginulo četvoro ljudi, a 125 je ranjeno. Napadač se, kako se tvrdi, ubio.

U bolnicama u Liježu je četrdesetak ranjenih, od kojih je stanje nekih kritično.

Belgijska policija je saopštila da je u stanu Amranija nađen leš žene i da se istražuje njena smrt. Okolnosti ukazuju da je ubijena.

Amrani je, prema policijskim izvorima, od rane mladosti bio u sukobu sa zakonom i osuđivan je na 58 meseci zatvora zbog ilegalnog posedovanja i trgovine oružjem i drogom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: