Kraljevo: Masovna tuča na svadbi

Tokom svadbenog veselja u romskom naselju u Kraljevu došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo 14 osoba, a šestoro povređenih je u kraljevačkoj bolnici.

Izvor: B92

Sreda, 14.12.2011.

20:12

Default images

Učesnici tuče koja se dogodila 11. decembra u romskom naselju u Stadionskoj ulici koristili su mačete, bajonete, palice, motke i metalne šipke, a šestoro je zadobilo lakše povrede, saopštila je policijska uprava u Kraljevu.

U saopštenju se navodi da je tuča na svadbi izbila oko 20.30 sati kada su se najpre sukobila četiri lica.

Intervencijom policije sprečene su teže posledice tuče u kojoj su sukobljene strane koristile hladno oružje i druge opasne predmete, nanoseći jedni drugima udarce po glavi i telu.

Tuča je ponovo nastavljena istog dana oko ponoći i sutradan oko 16 sati.

Od 14 osoba koja su učestvovali u tuči uhapšeno je njih 12, osim jednog maloletnika i Severđana B. (24), za kojim se traga.

Uhapšenima je određen pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: