SPS duguje toplani 2 mil. dinara

JKP „Novosadska toplana” konačno pronašla način da utera u red političke stranke u ovom gradu koje za grejanje duguju više od šest miliona dinara.

Izvor: B92

Utorak, 15.11.2011.

23:17

Default images

Prema tabeli koju je objavila "Politika", najveći dužnik je SPS sa 2.128.000 dinara, dok SNS ima najmanje dugove 30.000 dinara.

Ipak, posle isključenja grejanja u sedištu Gradskog odbora G 17 plus, čiji su neizmireni računi iznosili milion dinara, od 9. novembra do juče sa većinom drugih dužnika postignut je sporazum o otplati duga.

Problem je ostala samo Demohrišćanska stranka Srbije, ali radnici javnog preduzeća u ponedeljak nisu uspeli da joj isključe radijatore, pošto su prostorije bile zaključane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: