Političarka URS "najseksi" u Vranju

Najseksepilnija političarka Vranja je Suzana Popović Irić iz URS, a naprednjak Dragan Nikolić odneo je prvo mesto u muškoj konkurenciji, rezultati su ankete.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.11.2011.

20:49

Default images

Lokalni nedeljnik "Vranjske", pre nešto manje od dva meseca pokrenuo je na svom sajtu anketu u kojoj su čitaoci glasali za najseksepilnijeg političara i najseksepilniju političarku u svom gradu. Za to vreme, čak 10.000 čitalaca glasalo je za svoje favorite.

Urednik "Vranjskih" Nikola Lazić kaže da je ideja bila da političare, koji su često sagovornici po nekim ozbiljnim pitanjima, prikažu u drugačijem svetlu.

"Građani su prihvatili poziv i učinili izbor zanimljivim. Sa druge strane, i oni koji su bili na listi, animirali su svoje prijatelje i poznanike da glasaju, jer je očigledno i njima, ili bar većini njih, stalo do ove titule“, kaže Lazić.

Trenutno najseksepilniji političar, advokat Dragan Nikolić, kaže da mu laska titula najseksepilnijeg.

"Svakom prija kada je u nečemu prvi. Ako kažem da sam očekivao, zvučalo bi neskromno. Mislim da su ovi glasovi stvar podrške na osnovu poverenja koje građani imaju u mene i stranku čija sam, na neki način, personifikacija. Ovo je dokaz da prolazi vreme debelih i zarozanih političara i da treba o svemu voditi računa", ističe Nikolić.

Suzana Popović takođe kaže da joj ovaj vid podrške mnogo znači.

"Ako vas u ovako širokoj anketi podrži više od 50 odsto ljudi, to više nije stvar izgleda, nego i više od toga. To doživljavam i kao političku podršku i satisfakciju za ono što radim u poslednjih dvadeset godina“, kaže Suzana Popović Irić.

Osim prvoplasiranih u izboru su se našli Slavica Sotirović(DS), predsednica opštine Vranjska Banja, Aleksandra Rajković, odbornica SRS, Ivana Đorđević (SNS), Maja Jovanović, gradska ombudsmanka, Stefan Dutina, predsednik(SRS), Dejan Stanojević(DSS), Igor Andonov (DS), Igor Janjić (LDP), Nebojša Stojanović (DS) direktor uprave "Vranjske Banje", Eržika Antić (URS), zatim Dejan Manić (JS), Perica Janković (DS), Nela Cvetković (URS) i Branimir Stojančić(SPS).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: