Čume saslušan u slučaju JSO

Svedok saradnik u procesima za ubistvo premijera Ljubiša Buha Čume saslušan je u Specijalnom sudu u okviru istrage protiv osmorice osumnjičenih pripadnika JSO.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2011.

18:14

Default images

Buha je saslušan kao svedok u okviru istrage protiv osumnjičenih za oružanu pobunu Jedinice za specijalne operacije u novembru 2001. godine, za koju se veruje da je bila uvod u ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Prethodnih dana u istrazi su saslušani bivši zamenik načelnika Državne bezbednosti Zoran Mijatović, bivši zamenik načelnika Bezbednosno-informativne agencije Milorad Bracanović i lider Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović, dok je za sutra planirano saslušanje nekadašnjeg pripadnika zemunskog kriminalnog klana Miloša Simovića.

Na saslušaju u okviru istrage u slučaju pobune JSO saslušan je i lider LDP-a, koji je rekao da su u DSS-u znali za atentat na Zorana Đinđića i da je planirano i njegovo ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: