SPS: Hoćemo sa PUPS-om i JS

SPS nudi svojim koalicionim partnerima, PUPS-u i JS da zajedno izađu na naredne izbore, ali od njih zavisi da li će prihvatiti, kaže Slavica Đukić-Dejanović.

Izvor: Beta

Četvrtak, 10.11.2011.

21:50

Default images

"Voleli bismo da ta koalicija i opstane i to ne krijemo, ali kako će naši koalicioni partneri ocenjivati poziciju... oni će ići tamo gde im je bolje i ja to sasvim razumem", rekla je ona televiziji Avala.

Đukić-Dejanović, predsednica Skupštine Srbije, rekla je i da "nema dileme" da će koalicija oko SPS-a biti treća po broju glasova na predstojećim parlamentarnim izborima.

Upitana o sednici Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da bude razmatrana vladina deklaracija o Kosovu i Metohiji, Đukić-Dejanović je rekla da bi ta sednica mogla da bude održana u ponedeljak ili u utorak.

"Za slučaj da ne dobijemo deklaraciju imamo izvestaj koji nam je Vlada dostavila i koji može poslužiti za raspravu u parlamentu. Ako deklaracija ne stigne, ako Vlada kaže da ona nema smisla, stavila bih na dnevni red izveštaj", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: