Beba povređena u vozilu Hitne bolje

Šestomesečna Sofija S. koja je u subotu, na putu iz Obrenovca do Tiršove, povređena u vozilu Hitne pomoći operisana i stabilno je.

Izvor: B92

Nedelja, 06.11.2011.

23:10

Default images

Beba je povređena prilikom transporta iz obrenovačkog Doma zdravlja u bolnicu u Tiršovoj ulici, kada ju je medicinska sestra ispustila iz naručja.

Beba je tada zadobila teške povrede lobanje i mozga, nakon čega je operisana. Sada je van životne opasnosti.

"Sofija je iz nepoznatih razloga dobila alergijsku reakciju, odnosno, koprivnjaču i iz predostrožnosti je upućena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici, kako bi je pregledali bolnički specijalisti. Incident koji se dogodio bio je nesrećan slučaj, a nadležna inspekcija Ministarstva zdravlja još uvek ispituje sve okolnosti nesreće. Tačne informacije o nemilom događaju imaćemo sutra, kada ću znati sve detalje. Beba je, na sreću, sada dobro i njeno stanje nije kritično, a to je najvažnije", kaže dr Maja Todorović, direktorka Doma zdravlja "Obrenovac".

Ona je takođe dodala da se nesrećni slučaj nije dogodio na Obrenovačkom putu, već po samom izlasku iz dvorišta Doma zdravlja u Obrenovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: