Uklanjanje barikada - FOTO

Pripadnici Kfora jutros u četiri sata počeli su da uklanjaju barikade u Jagnjenici, koje su postavili lokalni Srbi.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2011.

11:23

Default images

Pripadnici Kfora najpre su formirali barikadu od kamiona kod barikade u Jagnjenici, proširivši tako bezbednosnu zonu oko prelaza preko linije barikade.

(Beta)
Pošto lokalni Srbi nisu hteli da se uklone sa svojih barikada, pripadnici Kfora su protiv njih upotrebili suzavac. Zatim su oko 6 časova jutros uklonili jedan od tri kamiona koji su postavljeni kao barikada na putu ka prelazu Brnjak, a okupljene Srbe upozorili da će upotrebiti silu ako se ne raziđu.
(Beta)
Reporteri s mesta zbivanja javljaju da su pripadnici Kfora na uklanjanje barikada došli s punom opremom za razbijanje demonstracija.
(Tanjug)
I Srbi i pripadnici Kfora su sada na barikadama kod prelaza Brnjak. Kfor je u međuvremenu upotrebio i "biber sprej", kojim je prskao ljude na barikadama, zbog čega je nekoliko njih zatražilo lekarsku pomoć.
Srbi su odgovorili ojačavanjem barikade sa dva kamiona oko 09.25, a pridružuje im se i sve više ljudi, koji sede na ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: