Pokušali ilegalno da uđu u BiH

Granična policija iz Zvornika je na području tog grada otkrila 15 osoba, među kojima je bilo i 9 maloletnika, koje su pokušale da ilegalno uđu u BiH iz Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2011.

16:42

Default images

Reč je o državljanima Avganistana i Sudana. Njih su preko reke Drine čamcem prevezle dve nepoznate osobe koje su se vratile u Srbiju, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Osobe zatečene u ilegalnom prelasku državne granice nisu posedovale identifikacione dokumente, a u obavljenom razgovoru je utvrđeno da se radi o dva državljanina Sudana i 13 državljana Avganistana.

Državljani Avganistana i Sudana danas su predati Službi za poslove sa strancima BiH na postupanje, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: