Sastanak Dačića i štrajkača u 15 h

Policijski sindikat Srbije nastavlja i danas štrajk, nezadovoljan socijalnim položajem i uslovima rada za zaposlene u MUP-u.

Izvor: Beta

Sreda, 12.10.2011.

10:44

Default images

Predsednik PSS-a Veljko Mijailović rekao je Beti da će novi sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem, na kome će se razgovarati o zahtevima sindikata, biti održan danas u 15 časova.

Podsetimo, Policijski sindikat Srbije počeo je u ponedeljak ujutro generalni štrajk uz poštovanje minimuma procesa rada od 30 odsto. Tokom štrajka, izdavanje ličnih karata, pasoša i drugih dokumenata obavlja se samo u hitnim slučajevima, a smanjenim kapacitetom rade granični prelazi.

Policija, kako je najavljeno, izlazi samo na hitne intervencije, a inspektori izlaze na teren samo za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: