I najmlađi pomažu "Bitku za bebe"

U želji da se priključi akciji Fonda B92 ’’Bitka za bebe’’, novosadska predškolska ustanova "Madagaskar" organizovala je prodajnu izložbu u vrtiću.

Izvor: B92

Subota, 08.10.2011.

17:06

Default images

Ova predškolska ustanova prodajnu izložbu je organizovala u saradnji sa ateljeom "Art medija".

Na taj način je sakupljeno 25 000 dinara, a sav novac je donacija za nove inkubatore.

Najmlađi humanitarci na delu. Mališanima iz vrtića "Madagaskar" se jako dopala ideja da pomognu u akciji prikupljanja novca za inkubatore, jer svakako vole da dolaze u vrtić. Svima je uglavnom omiljena aktivnost slikanje.

U okviru trodnevne humanitarne manifestacije pod nazivom ’’Artovci i Madagaskarci’’ mališani su slikali svoje omiljene crtane junake, drugare, mame i tate, deke i bake. Njihova remek dela su potom izložena u vrtiću.

Ovo je samo jedna od mnogih donacija Fondu B92 od kada je počela akcija „Bitka za bebe“. Ovi mališani su dali svoj doprinos, a prikupljanje novca za ukupno stotinu inkubatora, koji će biti poklonjeni zdravstvenim centrima u Srbiji, se nastavlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: