Prevrnut kamion sa srpskim tablama

Aktivisti kosovskog pokreta "Samoopredeljenje" su danas prevrnuli još jedan kamion koji je prevozio robu iz Srbije na Kosovo.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2011.

17:36

Default images

Portparol Regionalne policije u Prištini Agron Boroci je potvrdio da je oko 14.15 sati policija obaveštena da je u blizini sela Ljupče, u opštini Podujevo, prevrnut jedan kamion registarskih oznaka Srbije koji je prevozio građevinski materijal.

"Grupa od nekoliko osoba je zaustavila vozilo, izvukla vozača iz vozila i prevrnula je kamion. Nema povređenih, naneta je materijalna šteta na kamionu i uništena je roba koju je prevozio", kazao je Boroci.

Pokret "Samoopredeljenje" je na skoro istom mestu 21. septembra zaustavio i prevrnuo jedan kamion i uništio robu firme "Centroproizvod" iz Beograda.

"Samoopredeljenje" te svoje akcije opravdava ocenom da ne može biti trgovinskih odnosa sa "državom-agresorom koja podržava kriminalne
strukture koje kao taoca drže deo Kosova koji su pretvorili u utočište organizovanog kriminala i terora tamošnjih građana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: