Redžepi: Barikade će biti uklonjene

Kosovski ministar policije Bajram Redzepi izjavio da će barikade na severu Kosova biti uklonjene jer su počele ozbiljno da ugrožavaju normalan život građana.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.09.2011.

14:11

Default images

Redžepi nije precizirao kada će se to dogoditi, ali je rekao da će barikade ukloniti zajednički u koordinaciji sa Kforom i Euleksom.

On kaže da se barikadama na severu Kosova ugrožava sloboda kretanja. Redžepi navodi da je obaveza i mandat Kfora i kosovskih institucija da se na celoj teritoriji Kosova osigura bezbednost i sloboda kretanja za sve građane.

Kosovski ministar, koji je prisustvovao stacioniranju specijalaca ROSU u južnom delu Kosovske Mitrovice, rekao je da će uklanjanje barikada biti učinjeno u potpunoj koordinaciji sa predstavnicima međunarodne zajednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: