Monah Antonije sprečava Paradu

Dragan Davidović, tj. monah Antonije, najavio da će i ove godine pokušati da spreči održavanje Parade ponosa koju je nazvao "paradom seksualnih izopačenika".

Izvor: B92

Petak, 30.09.2011.

11:56

Default images

Oni, prema njegovim rečima, "požudno žele sve ljude inficirati svojom duhovnom svebolešću".

Monah Antonije je kazao da će učestvovati u subotu u 16 sati u litiji od Saborne crkve do Hrama Svetog Save u organizaciji udruženja Istinoljublje, a da će u nedelju učestvovati u molitvenoj litiji koju organizuju desničarske organizacije na dan održavanja Parade ponosa.

On je na konferenciji za novinare naveo da će u nedelju ići u molitvenu šetnju, ali samo do Slavije, odakle će se, kako je rekao, mirno uputiti ka zgradi Studentskog kulturnog centra, u čijoj blizini je najavljeno održavanje Parade ponosa, za koju je kazao da je "propagandno skrnavno veselje
zabludelih gej-jadnika".

Prema njegovim rečima, na litiju koja će biti održana u subotu doći će i nekoliko sveštenika, među kojima i otac Žarko Gavrilović, poznat kao predvodnik batinaša učesnika prvog pokušaja Parade iz 2001. godine, a učesnici će noć provesti ispred Hrama Svetog Save.

"Mi nećemo pozivati nikoga da naudi nekome, ali hoćemo svakoga po savesti i svojim moćima pokušati podstaći da se učini sve kako bi se sprečilo još jedno demonsko ismevanje suštine bića ovog naroda", kazao je monah Antonije.

Prema njegovim rečima, "i nož i pogača - svo dobro rodne grude, u rukama su ministra policije Ivice Dačića".

"Ministre, hoćeš li raskomadati dušu narodnu zbog šake glasova i proklete fotelje ili biti vanvremeni Srbin?", upitao je monah Antonije, koji je Dačića zamolio da "ne bude više obična Marica sumnjivog morala nego da bude Ivica".

On je izrazio protest ne samo zbog "parade srama" već i, kako je naveo, zbog "svih sramnih bezbožničkih programa mnogih elektronskih i štampanih medija masonima porobljene Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: