Kfor ruši alternativni put

Vojnici Kfora izašli su iz svoje baze na Jarinju i sa dva oklopna transportera blokirali put. Bagerima ruše alternativni put Kosovska Mitrovica-Raška

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2011.

12:05

Default images

Dva oklopna transportera Kfora su blokirala put nekoliko stotina metara od prelaza Jarinje, javlja izveštač B92 sa lica mesta.

Inače na Kosovu je jutros mirno. Srbi u Kosovskoj Mitrovici noćas su dodatno ojačali barikade na glavnom mostu preko Ibra koji grad deli na južni i severni deo.

Kosovska policija privela je jednog Srbina zbog sumnje da je učestvovao u jučerašnjem incidentu u Kosovskoj Mitrovici, kada su povređene tri osobe, saopštio je portparol Kosovske policije Besim Hoti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: