PU Vranje: Jurili smo džip

PU Vranje saopštava da su neistinite medijske informacije da policija ništa nije preduzela kada je nepoznata osoba vozila džip na stepeništu hotela u tom gradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

18:42

Default images

Na snimku objavljenom na Jutjubu vidi se da se vozilo penje na stepenište hotela "Vranje" u tom gradu, u prisustvu policije.

PU Vranje saopštava da je u noći između 2. i 3. avgusta prošle godine njen službenik, vraćajući se sa radnog zadatka, primetio sivi džip mercedes, kako se u Partizanskoj ulici ispred hotela Vranje, kreće uz stepenice hotela.

Policijski službenik je uključio rotaciju, zaustavio vozilo i uputio se ka vozaču džipa, koji je naglo pokrenuo vozilo i velikom brzinom pobegao, navedeno je u saopštenju, u kome se ističe da policijski službenik zbog brzine nije mogao da uoči registarski broj vozila.

Službenik je obavestio dežurnu službu PU u Vranju i patrole su krenule u potragu za džipom, ali ga nisu pronašle, navedeno je u saopštenju.

Oni takođe navode i da se objavljivanjem nepotpunih i neistinitih informacija poput ove narušava ugled Policijske uprave u Vranju, čiji pripadnici čine maksimalne napore na očuvanju lične i imovinske sigurnosti građana, navedeno je u saopštenju vranjske policije.

"Vranjske novine" objavile su snimak na kome se vidi da neidentifikovani pojedinci u terenskom vozilu voze niz stepenice u prisustvu policije koja ne reaguje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: