Ubio se Šarićev saradnik?

Vitomir Bajić, državljanin Srbije i BiH, obesio se u italijanskom zatvoru gde je izručen u martu nakon što je uhapšen zbog sumnje da je član grupe Darka Šarića.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

00:12

Default images

Vitomir Bajić (43) je izručen Italiji zbog sumnje da je član grupe Darka Šarića, odnosno da je učestvovao u međunarodnom švercu kokaina iz Južne Amerike.

Njegov advokat Borivoje Borović je izrazio sumnju da je Vitomir ubijen.

“Trebao sam da putujem za Italiju jer je Vitomiru trebalo da bude održano suđenje 29. septembra. On nije bio osoba koja bi tako nešto uradila, tačnije nije bio osoba koja bi digla ruku na sebe”, rekao je Borović.

Osim Bajića, u policijskoj akciji "Loptice" u Budvi je u novembru 2010. po istoj poternici uhapšen i Srpko Klisura (28), koji je takođe izručen Italiji.

Osim njih dvojice, u Pljevljima je u akciji „Loptice“ uhapšen Duško Šarić, kojeg Italija sumnjiči da je, zajedno sa bratom Darkom, koji je u bekstvu, kao i Milanom Milovcem zvanim Cigla i Nikolom Dimitrijevićem zvanim Džoni u prvoj polovini januara 2009. godine u italijanskom gradu Livinjo dogovarao nabavku, skladištenje i prevoz 225 kilograma kokaina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: