Malovićeva: Cela istina o atentatu

Snežana Malović kaže da je pravosuđe dužno i porodici i građanima Srbije da pruži odgovor na pitanje ko je sve učestvovao u zaveri protiv Zorana Đinđića.

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2011.

19:19

Default images

Ministarka pravde je rekla da je ubistvo premijera Đinđića najteži zločin u savremenoj političkoj istoriji.

"Nadam se da je ovo početak davanja svih odgovora na pitanja koja su do danas ostala otvorena u vezi sa ubistvom srpskog premijera Zorana Đinđića", rekla je ona.

"Pronalaženje dokaza i rasvetljavanje ovog slučaja nije nimalo lako, ne samo zbog prirode krivičnog dela nego i zbog činjenice da je mnogo vremena izgubljeno", rekla je Malovićeva u izjavi za B92 povodom današnjeg hapšenja pripadnika JSO.

"U periodu kada su dokazi još bili sveži došlo je do promene vlasti, dakle 2004. istraga nije tapkala u mestu - nego je nije ni bilo", podsetila je ona.

"Ipak, upornim radom sigurna sam da će se pronaći svi dokazi i da ćemo poslati jasnu poruku da ovakvi zločini nikada ne zastarevaju, te da će svi krivci sigurno biti izvedeni pred lice pravde", poručila je ministarka pravde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: