NLO nad Fruškom gorom?

Radio-televizija Vojvodine objavila fotografiju na kojoj se vidi nepoznati leteći objekat, koja je snimljena 10. septembra na obroncima Fruške gore.

Izvor: Beta

Utorak, 20.09.2011.

00:30

Default images

Na fotografiji koju je RTV-u dostavio Novosađanin Vladimir Šeguljev vidi se leteći objekat slikan oko 17 sati iznad sela Bukovac na obroncima Fruške gore, a autor tvrdi da je objekat primetio tek kada je slike sa aparata prebacio u svoj računar.

On je ponudio aparat, memorijsku karticu i sve fotografije na ekspertizu, jer tvrdi da je fotografija autentična.

Dušan Mrđa sa Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sad kaže da, ako se utvrdi da je fotografija autentična i da u tom momentu nije bilo nekih objekata i letelica iznad Bukovca, onda bi se to što je zabeleženo moglo svrstati u red "neidentifikovanih letećih objekata".

Iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije RTV-u su rekli da u rejonu Bukovca 10. septembra nije bilo letova civilnog vazduhoplovstva.
Obraðena fotografija kako bi se jasnije uoèile konture (RTV)
Slučaj iz Bukovca nije jedinstven na Fruškoj gori, o čemu je za RTV posvedočio poznati pilot Stevan Popov, koji tvrdi da je 1990. cela posada vanrednog leta od Zagreba ka Beogradu videla nepoznati leteći objekat, a Kontrola letenja mu je više puta ponovila da ga nema na radaru.

On je naveo i da je nakon sletanja napisao izveštaj o događaju, ali da ne zna gde je on završio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: