Nevreme zahvatilo zapadni Balkan

Nakon više nedelja paklene vrućine, hrvatske gradove - posebno u zapadnoj Istri - prošle noći pogodilo olujno nevreme koje obara stabla i električne stubove.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 19.09.2011.

16:53

Default images

Najviše problema s kišom imali su stanovnici Umaga i Poreča. Neka mesta su ostajala i bez struje.

Olujno nevreme zahvatilo je zapadnije delove Istre, jak vetar i obilna kiša otežavali su saobraćaj, a dogodilo se i nekoliko saobraćajnih nezgoda. Prema prognozi hidrometeorologa, ove sedmice biće kiše i drastično će pasti temperatura

Velika kiša pada u Rijeci, gde je poplavljeno više podruma, a na ostrvu Rabu u svega nekoliko minuta je palo više od stotinu litara vode po kvadratnom metru, što je bilo dovoljno da poplavi stari grad Rab.

U Banjaluci su dve žene povređene kada je u centru grada zbog jakog vetra palo stablo platana, a potom su oborena i dva stabla u naselju Obilićevo.

Svedoci su naveli da je stablo platana teže povredilo jednu stariju ženu. Banjalučke "Nezavisne novine" su prenele da je jedna žena prebačena u bolnicu, dok je drugoj lekarska pomoć ukazana na mestu nezgode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: