Berlin: Dečak 5 godina živeo u šumi

Berlinska policija ispituje slučaj tinejdžera koji se prošle sedmice pojavio u nemačkoj prestonici, tvrdeći da je poslednjih pet godina sa ocem živeo u šumi.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.09.2011.

19:02

Default images

Mladić koji govori samo engleski, star približno 17 godina, pojavio se 5. septembra u berlinskoj gradskoj skupštini, precizirao je portparol policije Mihael Mas.

Dečak, prema navodima policije, tvrdi da su on i otac otišli da žive u šumi nakon što mu je umrla majka, pre otprilike pet godina, i da su od tada živeli u šatoru i u kolibama od zemlje.

Policija je prenela i dečakove tvrdnje da je, kada mu je nedavno umro otac, uz pomoć kompasa krenuo iz šume i nakon dve sedmice pešačenja stigao do Berlina.

Mladić je u dobrom zdravstvenom stanju, a policija je uputila poziv evropskim zemljama da pomognu da se ustanovi njegov identitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: