Porodica ubice iz Čepela u šoku

Porodica Bajić iz Bačkog Gradišta je šokirana vešću da je njihov sin D. uhapšen u Mađarskoj pod sumnjom da je s jednim parom beskućnika pljačkao i ubijao ljude.

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2011.

00:12

Default images

Ukućani su potvrdili da se zaista radi o njihovom 38-godišnjem sinu i bratu, o čemu su juče i zvanično obavešteni od mađarskih organa.

Roditelji, sestra i sin teško mogu da poveruju da je to učinio D., a ekipi Radio-televizije Vojvodine su rekli da im je žao ako je sve istina, ali se bar raduju što je živ jer od 2006. nisu imali nikakve informacije o njemu.

Majka je tvrdila da njen sin nikada nije bio nasilan i da su ga, naprotiv, čak "i devojčice tukle". Navela je da je njen sin rezbario u drvetu i crtao ikone, a na grudima ima istetoviran like Draže Mihailovića, koji je uradio dok je bio u zatvoru.

Mađarska policija je pre mesec dana uhapsila bandu beskućnika, koji su u čepelsku šumu, poznatu kao Dudara, namamljivali poznanike i posetioce obližnjih kafana, potom pljačkali, a neke i ubijali.

Jedan od opljačakanih, zakopan u raku do vrata, uspeo je da se izvuče i o svemu obavesti policiju, prenosi RTV.

Mađarski mediji su za glavnog vođu govorili da je Srbin, potom je on sam policiji rekao da je Makedonac, i to Aleksandar N., a pošto je imao četiri vrste lažnih dokumenata trebalo je vremena da se utvrdi njegov pravi identitet, prenosi RTV.

Pomoć je, kako navode u Nacionalnom istražnom birou, stigla od Interpola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: