Berluskoni zaratio i sa Madonom

Saradnici italijanskog premijera Silvija Berluskonija optužili su Madonu da je "uvredila" milione Italijana zbog podsmešljivih komentara na račun premijera.

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2011.

17:22

Default images

"Madona je uvredila milione naših sugrađana, ona ide protiv demokratskog izbora miliona Italijana koji su s uverenjem glasali za ovu vladu", rekla je državna sekretarka Daniela Santake.

Prilikom predstavljanja svog filma "W.E". na festivalu u Veneciji, pop zvezda je u odgovoru italijanskom dnevniku "Ođi" na to šta misli o Berluskoniju rekla: "Ne želim o tome sada da govorim. Ali britanski nedeljnik 'Ekonomist' je već sve rekao, zar ne".

"Ekonomist" je na prvoj strani svog broja od 9. juna ove godine predstavio Berluskonija kao "čoveka koji je prevario celu zemlju".

"Vrlo sam razočaran da je Madona preuzela tezu 'Ekonomista'. Izgleda da ona ima komunističku pres službu koja je tera da tako govori da bi to prenosili komunistički listovi", rekla je Gabrijela Karluči, poslanice Berluskonijeve stranke Partija naroda slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: