Izrešetao ženu u centru Kuršumlije

40-godišnji Jugoslav Šejić iz Kuršumlije sinoć je automatskom puškom u centru grada usmrtio bivšu suprugu Zoricu Šejić, a zatim sebi pucao u grudi.

Izvor: B92

Sreda, 07.09.2011.

08:31

Default images

On je, sa više prostrelnih rana, prebačen u prokupačku bolnicu.

Porodična tragedija dogodila se u ponedeljak uveče oko 21 sat, ispred pekare "Vitamiks", koja se nalazi u samom centru Kuršumlije. Šejić, koji je vojnik po ugovoru, sinoć je napustio radno mesto u kasarni, zatim je u uniformi i naoružan ušao u pekaru u kojoj je radila njegova supruga.

Šejić se do pekare dovezao automobilom, iz kog je, na očigled više desetina građana, izašao sa automatskom puškom i ušao u pekaru, u kojoj je radila njegova bivša supruga Zorica Šejić.
Puška iz koje je pucano
Ubrzo se začula i rafalna paljba.

U tom trenutku, pored Šejićeve bivše supruge radio je još jedan pekar, koji je ispričao šta se dogodilo: "U jednom trenutku se čulo - 'Jesam li ti rekao da ću doći da te ubijem?', a zatim se čula pucnjava."

Šejić je, uletevši u pekaru zapucao u suprugu, koja je odmah podlegla povredama, a zatim je ispalio više metaka sebi u grudi. Njega je odvezla služba hitne medicinske pomoći, dok je davao znake života, u bolnicu u Prokuplju, gde je operisan. Odatle je, kako je jutros saopštilo Ministarstvo odbrane, prebačen u Niš.

Prema rečima rođaka, koji su došli ispred pekare kada su čuli šta se dogodilo, supružnici Šejić su se rastali pre više od godinu dana, a Zorica je bivšeg supruga više puta prijavljivala policiji zbog pretnji da će je ubiti.

Iza njih je ostalo dvoje maloletne dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: