Poslednji svedok u slučaju Bilić

Istražni sudija Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je danas još jednog svedoka u istražnom postupku protiv Dragana Paravinje.

Izvor: B92

Petak, 12.08.2011.

17:20

Default images

Ispitan je svedok koji je 7. juna, kada se devojci gubi svaki trag, bio na mostu preko Cikole dok je ona stopirala, potvrdio je istražni sudija.

Zbog tajnosti istrage, istražni sudija Ninić nije mogao reći ništa više, prenela je agencija Hina.

Advokat Dragana Paravinje Branko Baica rekao je u kratkoj izjavi za novinare da nijedan od dosad ispitanih svedoka nije video da se Antonija Bilić ukrcala u šleper njegovog klijenta.

Baica je dodao da ni svedok koji je ispitan danas, kao ni Frane Bilić, komšija porodice nestale devojke, koji je svedočio pre nekoliko dana, nisu videli Paravinjin kamion na mostu preko Cikole, kao i da su policiji u istrazi dali drugačiji opis kamiona.

Advokat porodice Bilić Vinko Ljubičić, međutim, demantovao je te navode.

On je rekao da će do kraja sledeće nedelje predložiti nove svedoke u istražnom postupku koji bi mogli posvedočiti da se Antonija 7. juna ipak ukrcala u kamion Dragana Paravinje.

Od izručenja Hrvatskoj iz BiH, osumnjičeni Dragan Paravinja je u pritvoru u Šibeniku. Istražnim postupkom protiv njega obuhvaćeno je 16 svedoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: