Prva podzemna garaža u Kragujevcu

U Kragujevcu će biti izgrađena prva podzemna garaža, na površini 1,6 hektara i kapacitet 520 mesta, a ukupna vrednost investicije je oko pet miliona evra,

Izvor: Tanjug

Petak, 12.08.2011.

19:52

Default images

Pored izgradnje garaže, koje će se obaviti u dve faze, biće kompletno uređen prostor između Skupštine grada i hotela "Kragujevac", sa ciljem da se formira moderan multifunkcionalni trg, rekao je na konferenciji za novinare Vasiljević, koji je potpredsednik stranke "Zajedno za Šumadiju"

Ocenjujući da taj projekat "rešava komunalne i ekološke potrebe i da je istovremeno isplativ", Vasiljević je kazao da je taj objekat naročito važan jer su na toj lokaciji smeštene banke, trgovinski i ugostiteljski objekti.

Projekat su pohvalili privredni investitori i banke, a lokalna samourpava je u pregovorima sa preduzećima za izgradnju i stranim investitorima, rekao je Vasiljević i dodao da će podzemna garaža imati komercijalni deo i na taj način će biti ekonomski održiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: