"Nema, niti sme biti zaštićenih"

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je da su predistražni postupci o aferi "Kolubara" i o nabavci vakcina pri kraju.

Izvor: Beta

Petak, 12.08.2011.

23:13

Default images

Malovićeva je u intervjuu za sutrašnje izdanje lista "Blic" rekla da pojačana koordinacija između državnih organa u borbi protiv korupcije daje prve rezultate.

"Prvi rezultati snažnije koordinacije između državnih organa u borbi protiv korupcije već se vide. Obaveštena sam da su predistražni postupci o aferi 'Kolubara' i nabavke novih vakcina na samom kraju. Važno je da policija i tužilaštvo sada imaju značajne partnere u upravi za sprečavanje pranja novca, Poreskoj upravi i svim drugim državnim organima", kazala je Malovićeva.

Na pitanje da li je neko od sadašnjih ili bivših funkcionera pod istragom, ministarka pravde je rekla: "Nema, niti sme biti zaštićenih".

Ona je navela da je, što je tiče mera za sprečavanje korupcije u zdravstvu, predložila da ubuduće farmaceutske kuće na kraju svake godine objavljuju spisak lekara kojima su platili seminare ili istraživanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: