Srpski švercer organizovao paljenje

Paljenje administrativnog punkta Jarinje, prema saznanjima srpske policije i bezbednosnih službi, organizovao je Srbin, lokalni šef kriminalne grupe, piše Blic.

Izvor: Blic

Petak, 29.07.2011.

07:54

Default images

Prema saznanjima tog lista, ta osoba je na čelu kriminalne grupe koja se bavi organizovanim krijumčarenjem droge i švercom akcizne robe.

Pomenuti lokalni kriminalac je odranije poznat srpskoj policiji, i to po najtežim krivičnim delima. Zbog šverca droge bio je hapšen 2003, a dve godine kasnije zbog krađe automobila.

"Od tada je ušao u ozbiljan narko-biznis i u šverc akcizne robe, pogotovo nafte, kojom se u ovom delu ilegalno trguje na tone", kaže izvor "Blica" upoznat sa kriminalnim dosijeom ovog mafijaša.

Napad je verovatno organizovao kako bi zakomplikovao situaciju na prelazima, jer mu ne odgovara postavljanje samo albanskih graničnika i carinika, dodaje "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

209 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: