Poginuo slovački navijač kod Arene

Slovački navijač poginuo u autobusu na putu ka Bugarskoj kod beogradske Arene, kada je provirio kroz otvor na krovu autobusa i udario glavom u nadvožnjak.

Izvor: B92, Novi magazin

Četvrtak, 28.07.2011.

07:51

Default images

Nesreća se dogodila oko sedam sati.

22-godišnji navijač slovačkog fudbalskog kluba "Spartak" Tomaš Čemek poginuo je u nesreći koja se dogodila jutros na auto-putu Beograd-Niš kod Beogradske arene.

Izlet na fudbalsku utakmicu pretvorio se u tragediju.

Kako je za B92 izjavio načelnik saobraćajne policije Beograda Dragan Bogosavac, do nesreće je došlo kada je mladić proturio glavu kroz šiber na krovu duplog autobusa i udario u nadvožnjak. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Na mestu nesreće drugovi nastradalog mladića ostavili su šalove i majice omiljenog fudbalskog kluba.

Posle obavljenog uviđaja, navijači slovačkog Spartaka nastavili su put ka Bugarskoj, gde Spartak igra fudbalsku utakmicu protiv Levskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: