Paravinja će tražiti puštanje

Advokat Dragana Paravinje najavio da će se njegov klijent žaliti sudu zbog pritvora, jer "se ceo slučaj Antonije Bilić bazira na indicijama, a ne dokazima".

Izvor: B92, index.hr

Sreda, 27.07.2011.

12:49

Default images

U Županijski sud u Zagrebu danas su došli i roditelji 17-godišnje devojke za čije ubistvo i silovanje se tereti Paravinja, a ostali svedoci, njih oko 10, trebalo bi da budu ispitani danas i sutra.

Podsetimo, Paravinja je uhapšen u Bosni i Hercegovini, gde je najpre priznao da je ubio Antoniju Bilić, da bi kasnije tu priču opovrgao, rekavši da nije ubio Antoniju, već da su mu dokazi podmetnuti.

Dok se sudski deo priče o nestanku Antonije Bilić tek zahuktava, nastavlja se potraga za nestalom maloletnom devojkom.

Kako je saopšteno iz policije, preduzimaju se sve raspoložive mere i radnje u cilju pronalaska Antonije Bilić, a posebno kroz detaljnu analizu svih raspoloživih podataka i prikupljanje dodatnih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: