Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Od pevačice Ejmi Vajnhaus su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju Edžverberi u severnom delu Londona.

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.07.2011.

17:05

Default images

Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja Keli Ozborn, koja je bila zadužena za Ejminu ekstragavantnu friziru.

Veliki broj obožavalaca i fotografa, koji su se okupili na groblju, nisu uspeli da prisustvuju ovom događaju.

Nakon komemoracije uslediće kremacija posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus, a njena porodica će se okupiti u lokalnoj sinagogi.

Britanska soul pevačica pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu.

Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje.

Ejmino bogatstvo nasleđuje njena porodica?

Imovinu tragično primenule pevačice Ejmu Vajnhaus naslediće članovi njene porodice, dok njenom bivšem mužu ne bi trebalo ništa da pripadne, pišu britanski mediji.

Prerano preminula muzička diva Ejmi Vajnhaus, prema pisanju britanskih mediji, iza sebe je ostavila bogatstvo od oko 11 miliona evra koje zaradila pre svega na prodaji svog poslednjeg albuma "Back to Black".

Višestruka dobitnica Gremi nagrada verovatno ne bi želela da njeno bogastvo pripadne njenom bivsim mužu Blejku Felder-Sivilu, od koga se razvela 2009.godine, spekulišu strani mediji.

Prema mišljenju pravnih savetnika, sva imovina pokojne pevačice trebalo bi da pripadne članovima njene porodice: ocu Miču, majci Dženis i bratu Aleksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: