Samo jataci znali za ljubavnicu

Goran Hadžić tokom sedam godina skrivanja živeo u vanbračnoj zajednici sa Borislavom Mitrović, mlađom ženom koja sada boravi u Hrvatskoj, saznaje "Blic".

Izvor: B92

Petak, 22.07.2011.

08:01

Default images

S njom ima dete koje ima nepune četiri godine, ali ona ne želi da ga poseti u pritvoru u Beogradu.

Taj beogradski list piše da su Hadžiću viđanje sa Borislavom omogućili jataci, koji su mu pružali podršku tokom skrivanja i osim njih niko drugi nije znao za nju.

Ona ga je posećivala i čak su neko vreme živeli zajedno. Naravno, znala je ko je on i da je u bekstvu, tako da se i ona pridržavala konspirativnih mera kako bi Hadžićev identitet ostao skriven, kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom protiv jataka poslednjeg haškog begunca.

Istražni sudija je, na Hadžićev zahtev, dao dozvolu da ga poseti Borislava Mitrović, ali je ona poručila da neće dolaziti iz Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: