Nevenčana supruga posetila Hadžića?

Sin, supruga i sestra Gorana Hadžića posetili su ga jutros u Specijalnom sudu. Nema potvrde da je u poseti bila i njegova nevenčana supruga i malo dete.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.07.2011.

08:03

Default images

Advokat Toma Fila je rekao da se očekuje da će Hadžića posetiti i drugi deo porodice. "Sutra će mu doći drugo dete, malo dete, sigurno", rekao je Fila.

Hadžićeva porodica, sin Srećko i supruga Živka, kao i sestra, u Specijalni sud u Beogradu su stigli nešto pre osam časova ujutro i bez znakova nervoze ušli su u zgradu suda.

Porodica je Hadžiću donela torbu sa ličnim stvarima i odelo u kojem bi trebalo da se pojavi pred Tribunalom.

Iako je agencija Beta objavila nezvanična saznaja da je u posetu Hadžiću došla je i njegova nevenčana supruga sa detetom, B92 nema potvrdu te infomracije.

I drugi mediji objavljuju da nije sigurno da će žena sa kojom je Goran Hadžić tokom bekstva navodno ostvario vanbračnu vezu, doći u posetu. Prenose se i spekulacije da u Specijalnom sudu žele da izbegnu eventualnu nezgodnu situaciju u kojoj bi ona mogla da se sretne sa suprugom, sinom i najužom familijom poslednjeg haškog begunca kojeg Srbija izručuje Haškom tribunalu.

Advokat iz Advokatske kancelarije Fila Radoslav Marinković je rekao da će drugi deo porodice Hadžića posetiti sutra oko osam sati.

Prema njegovim rečima, poslednjeg haškog optuženika najverovatnije će na prvom pojavljivanju u Hagu zastupati advokat Vladimir Petrović, koji je takođe iz Advokatske kancelarije Fila.

On je dodao da se još razmatra ko će Hadžića zastupati na suđenju.
Sin Sreæko, supruga Živka i sestra Gorana Hadžiæa (Beta)
Srećko Hadžić, sin Gorana Hadžića, rekao je nakon posete da mu je otac zdrav i da se oseća dobro, ali nije želeo da iznese više detalja jer su, kako je rekao, razgovarali o privatnim stvarima.

Na pitanje novinara da li se Hadžić fizički izmenio, njegov sin je rekao da jeste, ali da misli da bi ga prepoznao.
Živka Hadžiæ, nakon posete u Specijalnom sudu (Beta)
Inače, porodica nije videla Gorana Hadžića sedam godina, od kada je pobegao, neposredno nakon objavljivanja optužnice protiv njega u Haškom tribunalu.

S druge strane, neki mediji su objavili vest da je poslednji haški begunac, tokom bekstva, ostvario i vanbračnu vezu, iz koje ima i dete, kao i da je tražio da se s njima vidi.

Hadžićev advokat Toma Fila jutros je potvrdio ispred Specijalnog suda da će njegovog klijenta u pritvorskoj jedinici, osim supruge, sina i sestre, posetiti i ta osoba, kao i dete, za koje nije mogao da kaže ni kog je pola, ni kog uzrasta.

Podsetimo, poslednji haški begunac uhapšen jeu sredu ujutro na Fruškoj gori, u trenutku kada je išao da uzme novac od jataka. Hapšenje je izvršila BIA, objavio je na vanrednoj konferenciji za novinare predsednik Srbije Boris Tadić. Bivši predsednik Republike Srpske Krajine se pred Haškim tribunalom u 14 tačaka tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja. Hadžić je deveti haški begunac kojeg je Srbija uhapsila u poslednjih osam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: