Kolaps zbog nevremena u Beogradu

Poplave na gradskim ulicama, izazvane jakom kišom koja je pala u Beogradu, stvorila je saobraćajni kolaps u centru Beograda. Nevreme iščupalo više stabala.

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.07.2011.

15:18

Default images

Posebno su bili pogođeni vozači u Bulevaru kralja Aleksandra i Radničkoj ulici, dok neke trolejbuske linije voze skraćeno, rečeno je u "Žutom taksiju" i GSP-u.

Najveći kolaps bio je u Bulevaru kralja Aleksandra i oko Trga Slavija, a velika poplava paralisala je saobraćaj u Radničkoj ulici, u smeru od Banovog brda ka centru grada, rekli su u Žutom taksiju.

U tom taksi udruženju navode da je najveća poplava bila u naselju Medaković - Padina, gde su zbog izvlačenja vode morale da intervenišu ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd" najviše problema imali su vozači trolejbusa, dok je na autobuskim linijama bilo problema samo na liniji 56, koja je od 13 do 14 sati bila preusmerena preko Vidikovca.

Zbog velike količine vode na putu trolejbusi na liniji 29 ne saobraćaju do Konjarnika, već skraćeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: