Ceca iz kućnog pritvora na sud

Svetlana Ražnatović sa zetom Predragom Ocokoljićem u utorak na optuženičkoj klupi Prvog osnovnog suda u Beogradu, zbog optužbi za nasilničko ponašanje.

Izvor: B92

Subota, 16.07.2011.

10:35

Default images

Pred sudskim veće sudije Danijele Koš, Ražnatovićevoj i Ocokoljiću za ove optužbe prete kazne i do pet godina zatvora.

U pitanju je sukob koji je pre četiri godine izbio između Ražnatovićeve i Ocokoljića sa direktorom FK Mladi proleter Aleksandrom Olarevićem, koji je protiv njih i podneo krivičnu prijavu.

Olarević je, međutim, povukao krivičnu prijavu čim je u medijima objavljeno da će se pevačici i njenom zetu zbog toga suditi, ali je tužilaštvo svejedno ostalo pri svojim optužbama.

Ražnatovićeva je, zajedno sa sestrom Lidijom Ocokoljić, počela da služi kaznu kućnog zatvora 23. juna.

Presudom Višeg suda u Beogradu, izrečenom na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je Ražnatovićeva zaključila sa tužilaštvom, ona je u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i vraćanja milion i po evra državi priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja.

Kako je četiri meseca provela u pritvoru tokom akcije "Sablja" 2003. godine, popularnoj pevačici ostalo je još osam meseci kazne, koju će izdržavati u svojoj kući u Ljutice Bogdana, a njenoj sestri, koja je takođe bila u pritvoru, oko četiri i po meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: