Milosavljević ima novu funkciju

Bivši ministar zdravlja Tomica Milosavljević imenovan je za direktora Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju Kliničkog centra Srbije.

Izvor: B92

Petak, 15.07.2011.

19:10

Default images

Za njegovog savetnika postavljen je doskorašnji direktor profesor Miodrag Krstić.

Nakon što je dao ostavku na mesto ministra zdravlja, Milosavljević se vratio na staro radno mesto i to kao savetnik direktora Klinike za gastroenterologiju.

"Dr Đorđe Bajec, dr Krstić i ja smo se nedavno dogovorili da je bolje za Kliniku i KCS da ja preuzmem mesto direktora. To nije funkcija i značka, već obaveza i timski i konstruktivni pristup vođenju Klinike", kaže za "Blic" Milosavljević.

On kaže da je logičan korak da se vrati na svoje staro mesto, jer je direktor klinike bio više puta i to od 2001. do 2002 godine, kao i 2004. i 2006. godine.

"U proteklih nekoliko godina klinika je napravila nekoliko iskoraka u dijagnostici, a važan zadatak u 2012. godini biće nacionalni skrining tumora debelog creva. Imamo podršku Evropske Unije i zato Klinika mora da predvodi taj posao za celu Srbiju", ističe dr Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: