Nastavljena potraga za Antonijom

Potraga za telom maloletne Antonije Bilić iz Hrvatske nastavljena je na području reke Krke i okolnih jezera. U potragu se uključili i slovenački vojnici.

Izvor: Beta

Utorak, 28.06.2011.

12:02

Default images

Na terenu je i oko 130 pripadnika interventne policije iz više policijskih uprava u Hrvatskoj, kriminalisti, ronioci, vatrogasci i pripadnici gorske službe spasavanja.

Kako javljaju lokalni mediji, slovenački vojnici su doneli poseban uređaj koji se koristi pri traganju za nestalima u snežnim lavinama, a koji treba da posluži za pretragu Krke i jezera Brljane.

U potrazi za maloletnom Antonijom Bilić u ponedeljak je, bez rezultata, pretraživana Krka u delu za koji je Dragan Paravinja, osumnjičen za njeno ubistvo, naveo kao mesto gde je bacio telo mrtve devojke.
Županijsko državno tužilaštvo u Šibeniku zatražilo je u ponedeljak istragu protiv Paravinje zbog sumnje da je ubio 17-ogodišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja.

Ministarstvo pravde Srbije saopštilo je da će tražiti od BiH izručenje Paravinje, osuđenog u Srbiji zbog silovanja, ali da će pristati da bude izručen Hrvatskoj jer se tereti za ubistvo, odnosno teže krivično delo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: