Bombom na vozilo kosovske policije

Vozilo Kosovske policijske službe (KPS) jutros je oštećeno u Leposaviću, na severu Kosova, kada je eksplodirala ručna bomba koja je bila podmetnuta ispod njega.

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2011.

15:05

Default images

Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta na automobilu i kući Srbina u čijem dvorištu je vozilo bilo parkirano.

Portparol KPS-a Nusret Mehmeti izjavio je da su pripadnici policijske stanice u Leposaviću, zajedno s regionalnom istražnom jedinicom nadležnom za eksplozivna sredstva, izašli na lice mesta, posle anonimne dojave.

"Radi se o ručnoj bombi, za sada, ne znamo o kom tipu je reč. Povređenih nije bilo. Na službenom vozilu su polomljena stakla i oštećeni su točkovi", kazao je Mehmeti.

Vozilo KPS-a bilo je parkirano u dvrorištu porodične kuće Srbina O.S. iz Leposavića, radnika policijske škole u Vučitrnu. Od siline detonacije pričinjena je manja materijalna šteta na obližznoj kući udaljenoj 30 metara od mesta eksplozije.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: