Radiša Urošević svedok u "Indeksu"

Kako piše Blic, počelo je saslušanje svedoka u predmetu korupcije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu. Iskaz je dao i folk pevač Radiša Urošević.

Izvor: Blic

Utorak, 21.06.2011.

20:20

Default images

Sumnja se da je Uroševič urgirao kod profesora Dragana Bataveljića kako bi Biljana Vićentijević dobila prelaznu ocenu iz premeta Ustavno pravo.

Urošević je ranije dao izjavu da ga niko nije molio za posredovanje kod profesora, već da je to bio običan razgovor drugova sa fudbala.

Svedok Gvozden Rosić, redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu je rekao da se ne seća da je ovaj folk pevač tražio njegovo posredovanje, na šta je Urošević burno reagovao.

On je i pored upozorenja predsednice suda, odgovorio da je onda verovatno ceo događaj sanjao i da nema drugo objašnjenje.

Nastavak saslušanja svedoka zakazan je za sutra.

Da podsetimo, Radiša Urošević je oktobra prošle godine postao član Upravnog odbora Pošte Srbije, ali je već nakon nekoliko dana odustao od tog mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: