Mustafa: Vlada Kosova bez skrupula

Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa ocenio je 100 dana Vlade Kosova kao neuspešne i istakao da su na čelo Vlade došle beskrupulozne ličnosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.06.2011.

20:17

Default images

On je ocenio da je vlada Hašima Tačija, vlada okova, koja ima za cilj da sve što uradi, čini za sebe i da nije ispunila nijedno od datih obećanja".

Prema njegovim rečima, jedina stvar koju je učinila ova Vlada jeste da hapsi ljude koji su radili, aludirajući na sedam uhapšenih radnika Opštine Priština.

Mustafa je rekao da podržava rad Policije Kosova ali da se ne slaže sa neformalnim strukturama koje rukovode državom Kosovo.
Lider DSK-a je predstavio, kako je rekao ekipu stručnjaka za "demokratsku vladavinu", koju su prošle nedelje mediji nazvali "vladom u senci".

On je pozitivnim ocenio sporazum između njega, premijera Hašima Tačija i lidera Alijanse novo Kosovo, Behdžeta Pacolija o izboru Atifete Jahjage za predsednicu Kosova, čime je rešena institucionalna kriza nastala nemogućnošću izbora predsednika Kosova, zbog odbijanja opozicije da učestvuje na sednicama gde se glasalo za predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: