Mladićeva porodica u šoku

Miloš Šaljić, advokat porodice Ratka Mladića, izjavio je da je Mladićeva porodica u šoku zbog saznanja da je on uhapšen.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

14:43

Default images

"Ja sam čuo da je potvrđena informacija. Porodica do ovog trenutka nije imala nikakva saznanja o hapšenju", rekao je Šaljić agenciji Srna.

Advokat Šaljić je ušao u stan Mladićeve porodice u Beogradu,na Banovom Brdu. Ispred zgrade je mirno i osim novinarskih ekipa nema gotovo nikoga.

kako javljaju domaće agencije, ispred kuće je desetak novinarskih ekipa, nema policajaca, nema okupljanja i ništa ne ukazuje da tu živi porodica do jutros najtraženijeg haškog begunca.

Podsetimo da su sin i surpuga Ratka Mladića pre godinu dana od Prvog osnovg suda u Beogradu tražili da najtraženiji haški begunac bude proglašen mrtvim.

Taj zahtev je porodica objašnjavala time da ga oni nisu ni čuli ni videli čak sedam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: