Insajder uživo večeras o Mladiću

Večeras u 20 časova na televiziji B92 vanredna emisija Insajder uživo o hapšenju Ratka Mladića.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

16:34

Default images

Gosti u emisiji, sa novim informacijama, biće zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić, koordinator Akcionog tima Rasim Ljajić i Zoran Mijatović, bivši zamenik šefa DB-a.

Ovde možete pogledati i epizode emisije INSAJDER koje se bave najtraženijim haškim beguncem Ratkom Mladićem - epizode "Patriota" i "Tragom Ratka Mladića".

PATRIOTA (u rodnom selu Ratka Mladića) - Sezona 2006

Ko i zbog čega godinama štiti Ratka Mladića, koga Haški tribunal traži zbog ubistva 7.000 srebreničkih muslimana?

U emisiji je prvi put prikazano i šta o tome misle meštani rodnog sela Ratka Mladića, jer je ekipa Insajdera tek posle više meseci ubeđivanja uspela da dođe u selo Božinovići i snimi razgovore sa članovima uže i šire porodice haškog begunca. Tragom Ratka Mladića - Sezona 2004

Ekipa emisije INSAJDER pratila je tragove Ratka Mladića kako bi razotkrila modele njegovog skrivanja, kao i odgovorne za to što najtraženiji haški begunac još nije uhapšen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: