Krkobabić: Napredak Srbije na jesen

Jovan Krkobabić kaže da je Vlada, čiji je on potpredsednik, preduzela mere koje će doprineti bržem razvoju zemlje, te da će rezultati biti vidljivi na jesen.

Izvor: B92

Petak, 13.05.2011.

13:31

Default images

On je prilikom posete Užicu istakao da će kraj godine pokazati trend snažnog razvoja Srbije.

"U ovoj godini ćemo ostvariti kandidaturu za ulazak u EU i dobiti poziv za pregovore, što će nam omogućiti i korišćenje nekih pretpristupnih fondova za ubrzaniji razvoj zemlje", rekao je Krkobabić.

Povodom kritika političkih analitičara da rekonstruisana vlada u protekla dva meseca nije dala očekivane rezultate, Krkobabić je odgovorio da se za to kratko vreme nisu mogli ni očekivati neki vidljivi rezultati.

On je, međutim, izrazio očekivanja da će se do kraja godine dogoditi vrlo značajne promene i da će ti pozitivni koraci biti vrlo vidljivi, ne samo u smislu racionalizacije već i ubrzanog napretka i razvoja zemlje, te da će uža i šira koalcija održati do kraja mandata i da raspada unutar koalicije neće biti.

Krkobabić, koji je i lider Partije udruženih penzionera Srbije, smatra da će redovni parlamentarni izbori biti odžani na proleće iduće godine, kako je to zakonom i predviđeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: