Nove vesti TV B92 iz novog studija

Beograd -- Simbolično, na Dan Evrope i Dan pobede, TV B92 počela je da emituje nove vesti iz novog studija.

Izvor: B92

Stiže nova energija, ali s duhom iz najboljih vremena B92 i zato ne propustite da u 18.30, ali i drugim terminima gledate televizijski program na našoj stanici.

B92 je pripremio za gledaoce, verujemo, prijatno iznenađenje. Određene tehnološke inovacije u studiju znatno doprinose dinamičnosti naših centralnih vesti.

Osim centralnih vesti u pola sedam, TV B92 ima i vesti u 10, 16 i 23 sata.

U 10 deset sati Vesti vode Roksanda Đorđević i Aleksandra Godfroa, u 16 (ponedeljkom, utorkom, sredom i nedeljom) Goran Dimitrijević i Živana Šaponja Ilić vode na smenu, ali su i voditeljski par uveče, a Ivana Konstatinović i Miloš Milovanović (čevrtkom, petkom i subotom). U 23 časa, Vesti vode Maša Mileusnić i Tanja Veselinović. Pokušavamo da uz bolje tehničke uslove privučemo što više gledalaca, koji će kod nas dobiti nešto po evropskim standardima, a što nemaju druge televizije - kaže Jelena Kosanić Podunavac, direktorka Informativnog programa B92.

Info

Na današnji dan, 17. januar

1377 - Papa Grgur XI obnovio je papsko sedište u Rimu i time okončao avinjonsko "zatočeništvo" papa. Sedište papa bilo je premešteno u Avinjon (Francuska)

Razno utorak 17.01. 00:00 Komentara: 0
strana 1 od 42831 idi na stranu