"Insajder uživo": Sporazum sa Cecom

Da li je sporazum između tužilaštva i pevačice Svetlane Ražnatović napravljen u interesu države ili folk pevačice - tema je večerašnje emisije "Insajder uživo".

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2011.

07:10

Default images

"Insajder uživo" traži odgovore na pitanja da li je sve to posledica političke zaštite i kakvu poruku država šalje ovakvim sporazumom.

Uživo u studiju B92 o ovoj temi govore v.d. predsednika Apelacionog suda Radmila Dragičević Dičić, portparol republičkog tužilaštva Tomo Zorić, novinar "Vremena" Miloš Vasić i bivši predsednik FK Obilić Žarko Nikolić.

Borislav Pelević, dugogodišnji prijatelj porodice Ražnatović, koji je pristao da bude gost, u međuvremenu se predomislio i po želji pevačice, odustao od učešća u emisiji.

Pozivamo posetioce B92.net/info da pošalju svoje komentare na sporazum Tužilaštva sa Svetlanom Ražnatović, kao i na tok emisije "Insajder uživo"; vaši komentari biće objavljeni tokom emisije koja je na programu TV B92 od 21 do 23 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

312 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: